Beer To Taste

Contact

Neem contact met mij op

[contact-form-7 404 "Not Found"] [/ two_thirds_first]

Hallo! Mijn naam is Belinda.
Ik ben de oprichter van Beer to Taste.

Ik ben een trotse moeder van drie volwassenen en heb twee kleinkinderen in de Verenigde Staten. Ik ben gepassioneerd door bier en hou ervan om bierliefhebbers van over de hele wereld te bezoeken in meer dan 5 verschillende talen. Ik vind het ook erg leuk om nieuwe lokale brouwers te bezoeken om unieke locaties te verkennen en het ontwerpen van nieuwe tours maakt het nog spannender.

Ik heb meer dan 23 jaar ervaring als toeristische gids in Vlaanderen en 18 jaar als biergids. Al een aantal jaar gediplomeerd thuisbrouwer en biersommelier. Ik heb het brouwproces uit de eerste hand meegemaakt. Door het plezier te zien dat mijn vrienden, familie en buren ervaren wanneer ze mijn brouwsel consumeren, verdubbelt het plezier van het brouwen van bier. Bier brouwen is echt bijzonder. Het is een cultureel evenement. Het traject tot gecertificeerd biersommelier heb ik doorlopen en nog steeds volg ik veel opleidingen ‘bier en eten’.
Eind 2017 schreef ik een bierboek over alle West-Vlaamse brouwerijen en hun bieren (363 verschillende bieren).
Mijn ambitie is het schrijven van een tweede boek over foodpairing & Vlaamse Bieren (Engels).

Ik nodig je uit om de fascinerende biercultuur te ervaren, de geweldige mensen te ontmoeten die deze prachtige Vlaamse bieren maken, te delen in hun unieke keuken en vooral te genieten van het ongeƫvenaarde plezier van deze fijne bieren aan de bron!
Verras ook eens met een Beer to Taste bierproef box, een volledige voeding & bier beleving (zie mijn facebook pagina.)

Je bierexpert wacht op je,

Belinda [/ one_third_last]

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *